Sivut

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

PIZZERILLA
 
 
Fagervikin kahvilassa maistoin kesällä kahvilan pitäjän tekemää pizzerillaa.. voi kuinka hyvää!
 
Tästä innostuneena halusin tehdä itsekin ja tein oman versiooni pakastealtaan valmiiseen lehtitaikinaan (kahvilassa taikinakin on todennäköisesti itsetehty niinkuin kaikki siellä myytävät herkut) kun laiskotutti.
 
Täytteeksi vaikoitui minun aika vakio luottotäyte, palvikinkku, purjo, keltainen paprika, valkosipulijauhe, juustoraaste, oregano.
 
Eli isolle lehtitaikinalevylle levitin ensin ketsuppia, sitten täytettä. Pyörittelin levystä rullan, vähän niin kuin kääretorttua pyörittelisi.
 
Leikkasin rullasta noin puolitoista-pari senttisiä siivuja mitkä laitoin pellille ja juustoraastetta päälle.
 
Uuniin 225 asteeseen lämpöön kunnes taikina ja juusto on saanut kauniin värin.
 
Nämä hävisivät pelliltä niin nopeasti ettei tarvinnut miettiä mihin astiaan niitä laittaa :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti