PEKONIIN KÄÄRITTY TÄYTETTY KANAFILEE
lisukkeena pastaa, oman maan lehtikaalia, kesäkurpitsaa, tomaattia, parsahernettä paistettuna penoninrasvassa.
Kanaan tarviktset:
Paketti pekoninsiivuja
Koskenlaskija (itse käytin vahvaa, mutta mikä tahansa maku sopii)
Kanan rintafileitä
Leikkaa viilto kanan rintafileeseen melkein koko pituudelta ja täytä koskenlaskijalla. Kääri täytetty file pekoniin. Itse käytän 2-3 siivua yhteen fileeseen jotta tulee tarpeeksi tiivis paketti ettei juusto karkaa.
Paista paketit pannulla jotta pekoni saa vähän väriä ja siirä uunivuokaan. Laita uunin keskiosaan n 200 astetta n 20 minuuttia. Nam.
Paista lisukkeet pekoninrasvassa ja eikun syömääääään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti