Sivut

lauantai 7. marraskuuta 2015

ERI HYVÄT HAMPURILAISET
 
 
 
Yhtenä kesäisenä viikonloppuna oli taas meidän ruokailuillan aika. Päätettiin tehdä vähän paremmat hampparit. Sämpyläohjeen löysin täältä ja oli kyllä kaiken nostatuksen arvoisia. Suosittelen!
 


Pihvimassaan tuli:

600 g nauta-sikajauhelihaa
1/2 tl sipulijauhetta
1/4 tl suolaa
1 kananmuna
8 suolakeksiä murskattuna

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile reilunkokoisia pihvejä. Pihvien keskelle kannattaa painaa matala kuoppa niin kypsyvät tasaisemmin.

Paistettiin pihvit pallogrillillä missä poltettiin puita :) Tulee paaaaljon paremman makuisia kuin pannulla tai uunissa paistettaessa. Kannattaa nähdä se pieni vaiva että sytyttää grillin.


Paistettu pekonihan on mielestäni ihan ehdoton hampurilaistäyte!!

 
Oman maan salaattia, tomaattia, suolakurkkua, tuorekurkkua (joo-o, siskoni ei suostu syömään hampurilaisia ilman tuorekurkkua :D), cheddarjuustoa, kurkkumajoneesia, ketsuppia oli lisukkeina.
 


 Ja eikun kokoamaan!

 
Suuta kohti! Mhhh. Nam!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti