Sivut

perjantai 20. marraskuuta 2015

PIHVI JA VALKOSIPULIPERUNAT
 
 
Ajattelin kokkailla herkkuillallisen ja päädyin tähän ehkä vähän tylsään mutta aah niin hyvään tulokseen; Naudan ulkofilepihvi, valkosipuliperunat ja kasvispekonihöyste.
 
 
 

Ne parhaat valkosipuliperunat oli ohjeen nimi enkä yhtään väitä vastaan. Olen muutaman kerran tällä ohjeella tehnyt ja joka kerta on onnistunut loistavasti.

Pihvi on naudan ulkofilettä mitä suolasin ja pippuroin ja laitoin kuivalle pannulle paistumaan. Kun olin kääntänyt lisäsin voinokareen ja valelin pihvin sulaneella voilla. Paiston jälkeen folion alle lepäilemään siksi aikaa kun paistoin kasvispekonilisukkeen.

Kasvispekonilisukkeessa on kappaskappas - pekonia lisäksi lehtikaalia ja kesäkurpitsaa. Nam!

Kyllä kelepas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti