Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

NYHTÖLEIPÄ

Nyhtöleipä eli pulled bread.


Esipaistettu ciabatta
1 pkt pekonia
1 rasia valkosiplitorejuusto
1 punainen chili
1 ps mozzarellajustoraastetta
jok voimakas juusto
ruohosipulia



Paista pilkottu pekoni rapeaksi.
Sekoita tuorejuusto, pekoni, mozzarellaraaste, pieneksi pilkottu chili ja ruohosipuli.
Leikkaa ruudukko ciabattaan (älä leikkaa läpi asti, eli pohjan tulee olla ehjä)
Laita tuorejuustosekoitusta n joka toiseen uraan ja voimakkaasta juustosta leikattuja paloja joka toiseen.

Koko komeus uuniin 200 astetta, n. 15 min kunnes juusto on kullanruskea ja ciabatta saanut hieman väriä.

Ota leipä uunista, anna jäähtyä hieman ja eikun repimään palasia leivästä! Erittäin maukasta :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti