Sivut

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

UUNISSA PAAHDETTU PARSAKAALI

Ojojojojojojojoj.. Niin helppoa, niin yksinkertaista... NIIIIIIN HYVÄÄ!
 
Sopii kaiken kanssa tai ihan pelkistään.
 
Pieni parsakaali sopiviksi suunpaloiksi.
Pilko valkosipulinkynsi ohkaisiksi siivuiksi.
 
Laitta molemmat kulhoon ja kaada öljyä perään, sen verran että kaikki parsakaalit pääsee kosketukseen öljyn kanssa.
 
Itsellä ei ollut aikaa antaa maustua vaan heitin suoraan pellille, maha kurni sen verran.
 
200 astetta ja noin 20 minuuttia, kunnes parsakaalit oli saanut hieman väriä ja olivat pehmenneet sopivasti.
 
Kun päätyivät lautaselle tursautin vielä muutaman tipan sitruunamehua päälle. Söin kanan kanssa.
 


2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen annos ja varmasti maistuva, terveeellinenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä niiiin herkullista. Olen jäänyt ihan koukkuun näihin. Ei tarvitse edes välttämättä mitään proteiinia lisäksi, vedän näitä ihan yksistäänkin :)

      Poista