Sivut

perjantai 9. syyskuuta 2016

PARAS PITSAPOHJA JÄI KAKKOSEKSI. TÄMÄ VEI KIRKKAASTI VOITON!

 
Siinä ohje lyhkäisyydessään. Ja erinoimaisuudessaan. Suoraan napattu facebookin kommenteista.
 
 
400 g jauhoja
1/2 tl suolaa
3 rkl oliiviöljyä
20 g hiivaa
270 ml kädenlämpöistä vettä
 
Sekoita aineet keskenään ja vaivaa, joko käsin tai koneella, taikinaa kunnes se on kimmoisa pallo. Anna kohota vedottomassa paikassa 1- 2 tuntia.
 
Paista 250-300 asteisessa uunissa n 10-15 min.
 
Toisessa on täytteinä tuoreita herkkusieniä, ilmakuivattua kinkkua ja mozzarellaa, toiselle puoliskolleni sienien tilalla tuoretta tomaattia koska hän ei ymmärrä sienien ihanuuden ;)





Reunoihin tuli pitserioista tuttuja ilmakuplia ja pohja oli mahtavan rapea. Vei voiton kirkkaasti kaikista kokeilemista pitsapohjista, ja niitä onkin tullut kokeiltua muutamia :D

Pitsassa vähemmän on mielestäni enemmän. Mättöpitsa on erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti