Sivut

maanantai 5. syyskuuta 2016

PASTA TÄYNNÄ MAKUJA


Teki mieli joku maukas, täynnä makua oleva pasta. Siitä tuli mainio! Siitä tuli seuraavanlainen.
 
Näitä tarvitset:
 
400g pastaa, mulla oli penneä
puolikas purkki fetaa mausteöljyssä
3 ruokalusikallista itsekuivattuja tomaatteja (ohje löytyy aikaisemmassa postauksessa, täällä!)
pkt ilmakuivattua kinkkua
kourallinen tuoreita kirsikkatomaattia
1 sipuli
puolikas punainen chili siemeineen
 
annoksen päälle rucolaa, parmesaania ja rapeaksi paistettuja ilmakuivatun kinkun palasia
 



1. Keitä pasta pussin ohjeen mukaisesti, jätä aldenteksi.
2. Paista sipuli ja chilit miedolla lämmöllä voissa.
3. Paista myös muutama palanen ilmakuivattua kinkkua koristeeksi.
4. Kun pasta on valmis valuta sitä lävikössä ja kaada pannuun.
5. Kaada kuivatut tomaatit öljyineen ja fetat mausteöljyineen pastan sekaan.
6. Pilko ilmakuivattu kinkku palasiksi ja lisää se pastan joukkoon.
7. Pilko tuoreet kirsikkatomaatit ja lisää nekin.
8. Pyörittele hetken pannulla jotta kaikki lämpiää ja kaada lautaselle.
9. Koristele rapeilla ilmakuivatuilla kinkunpaloilla, rucolalla ja parmesaanilla.



OMNOM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti