Sivut

perjantai 5. elokuuta 2016

NACHOPELTI

 
Siis jotain niiiiiin hyvää! Leffaevääksi, illanistujaisiin...
 
 
Tähän voi periaatteessa pistää melkein mitä vain, itselläni kauppalista näytti tältä:
 
1 ps nachoja
1 prk juustodippiä
1 prk salsaa (en pidä guacamolesta, muuten sekin sopisi erinomaisesti tähän!)
1 ps tacomaustetta
1 prk creme fraichea
700 g jauhelihaa
1 pkt fetajuustoa (tämä kyllä tosin löytyi jääkaapista ja sen takia sitä lisäsin, ei ollut ollenkaan huono ajatus tosin)
jäävuorisalaattia
kurkkua
tomaattia
punasipulia
juustoraastetta
 
1. Paista jauheliha ja lisää vesi ja tacomauste pussin ohjeen mukaan.
 
2. Levitä nachot leivinpaperin päälle uunipellille.
 
3. Laita n puolet jauhelihasta ja salsasta päälle.
 
4. Laita juustodippiä ja murustele feta.
 
5. Toista nämä vaiheet.
 
6. Kruunaa vielä juustorasteella ja laita koko komeus uuniin, 225 astetta kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.
 
7. Leikkaa salaattia, tomaattia, kurkkua, punasipulia ja ripottele päälle.
 
8. Viimeistele creme fraichella.

 







 
Sottaista syötävää mutta ah, niin hyvää!

Tähän voi siis käyttää kaikenlaisia jämiä, kanaa, pulled porkia, erilaisia vihenneksia kypsänä tai raakana, jalopenoja tuohon oikeastaan kuuluisi mutta itse en niinkään niistäkään välitä niin jätettiin pois. Toki niitä voi jokainen itse lisätä oman annoksen päälle.

Jos tykkää homejuustosta, sekin sopii tähän, kuulemma :)

Perjantaiherkut valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti