Sivut

torstai 26. marraskuuta 2015

SUSHINIGHT


En ollut ikinä syönyt sushia. Ei ollut siskon avomieskään. Oltiin jo pitkään haluttu maistaa. Oltiin jo pitkään puhuttu että järjestetään sushi-ilta. Päätettiin ruokailtapariskunnan kanssa että mepäs tehdäänkin itse, NYT!

 
Sushiin laitettiin wasabia (joihinkin turhan paljon... ), savustettua kalaa, kurkkua, keltaista paprikaa, katkarapuja, jokiravun pyrstöjä. Raaka kala jätettiin suosiolla pois koska kukaan meistä ei ole sen suurimpia ystäviä. Avocado ja mango jäi myös puuttumaan koska ei saatu käsiimme tarpeeksi kypsiä yksilöitä.
 
 
 

Pyöräytimme sushit (kuulostaa kuin olisi ollut lastenleikkiä.. juu ei.. :D ei ainakaan minulle ja talon isännälle.. sisko oli kerran aikaisemmin tehnyt joten hän toimi opettajana) ja laitettiin jääkaappiin odottelemaan että lämmitetään sauna.
 
 

Saunareissumaisemia <3
 
 
 
 
 
Puut tulille ja Bastukaverin luo istumaan hetkeksi kunnes sauna lämmin (tässä maisemat kun könyttiin saunaan.. oli tosiaankin hetki kun jo näin pimeää.. :D)
 

 
Saunan jälkeen SUSHIAAAA.. oli hyvää! Tosin haluan ehkä käydä ravintolassakin maistelemassa.. voi olla että ovat himpun verran parempia vielä.. ;)
 
 
Jos haluat itse kokeilla sushin tekoa, netistä löytyy hyviä ohjeita, esim. täältä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti