Sivut

tiistai 10. marraskuuta 2015

 
PEKONIIN KÄÄRITTY TÄYTETTY KANAFILEE 
 
 
 
lisukkeena pastaa, oman maan lehtikaalia, kesäkurpitsaa, tomaattia, parsahernettä paistettuna penoninrasvassa.
 
Kanaan tarviktset:
 
Paketti pekoninsiivuja
Koskenlaskija (itse käytin vahvaa, mutta mikä tahansa maku sopii)
Kanan rintafileitä
 


Leikkaa viilto kanan rintafileeseen melkein koko pituudelta ja täytä koskenlaskijalla. Kääri täytetty file pekoniin. Itse käytän 2-3 siivua yhteen fileeseen jotta tulee tarpeeksi tiivis paketti ettei juusto karkaa.

Paista paketit pannulla jotta pekoni saa vähän väriä ja siirä uunivuokaan. Laita uunin keskiosaan n 200 astetta n 20 minuuttia. Nam.

Paista lisukkeet pekoninrasvassa ja eikun syömääääään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti