Sivut

torstai 12. marraskuuta 2015

 
 
 
Rakas siskoni minun bongasi ohjeen näistä facebookista ja vaatimalla vaati että tehdään.. noh, ei ollut huono vaatimus :)
 
Ei osattu päättää tehdäänkö suolaisia vai makeita versioita joten tehtiin molempia.
 
Suolaisten chimichangojen täytteessä oli palvikinkkua, keltaista paprikaa, punasipulia, smetanaa, valkosipulijauhetta, hieman chiliä.
 
Makeiden versioiden täytteessä oli smetanaa, vaniljasokeria ja tuoreita mansikoita. Lisäksi ne pyöräytettiin sokerissa uppopaiston jälkeen.
 
 
 


Näiden tekeminen oli helppoa. Otat tortillalätyn (käytettiin niitä normi kokoisia), laitat täytettä keskelle (ÄLÄ laita liikaa!), ja taittelet sen pakettiin, kiinnitä coctailtikuilla jotta pysyvät uppopaistamisen ajan kiinni.

Lämmitä öljyä kattilassa tai paistinpannussa ja kun öljy väreilee paista chimichangat kunnes ovat molemmin puolin kauniin kullanruskeat.

Pyörittele makeat versiot sokerissa kun ovat vielä lämpösiä niin tarttuu paremmin.

Näihin voi laittaa periaatteessa mitä vaan täytteeksi, alkuperähän on meksikossa joten joku meksikolaistyylinen ei voi olla väärin.

Makeisiin tekisi mieli kokeilla eri marjoja ja ehdottomasti suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti